dilluns, 1 de juny del 2020



SETMANA DE L'1 al 5 DE JUNY


Estimats alumnes:


Estem arribant al final del 3r trimestre i toca fer una valoració del treball realitzat.
Aquesta situació que ens ha tocat viure ens ha posat davant un gran REPTE, que ens ha fet créixer demostrant una major responsabilitat, constància, esforç,..., hem millorat el nostre coneixement de les noves tecnologies, ens hem comunicat d'una manera diferent i hem estat respectuosos amb la resta de les persones quedant-nos a casa i complint les normes.


Hem treballat moltíssim, per això, aquesta setmana ens relaxarem una miqueta i, d'aquesta manera, podrem posar-nos al dia amb els treballs que tinguem pendents.


Us resumeix les activitats que hem realitzat fins avui, i que podeu trobar en el BLOG MUSILKA, perquè pugueu enviar les que us falten:


1) Enviar-me entre 5-10 paraules relacionades amb la música i la seua definició per a crear jocs de Passa Paraula, sopa de lletres, mots encreuats,...


2) Jugar als jocs que estan compartits en el blog https://musilka9.blogspot.com/ i en El món màgic de la Música. Enviar-me informació sobre a quin joc heu jugat i quants punts heu aconseguit.


3) Triar activitats del Món màgic de la Música i enviar-me enregistraments en àudio o en vídeo. Per exemple, grava't fent un exercici de ritme, cantant o tocant una cançó, fent una coreografia,..


4) Projecte EXPERIMENTS AMB EL SO de la Música i jo. Enviar fitxes 1 i 2.


5) Projecte DANSES DEL MÓN de la Música i jo. Enviar la fitxa 3 i, voluntàriament, un vídeo ballant la dansa (si sou menys persones la podeu modificar per a acoblar els passos).


6) Fitxes interactives sobre instruments musicals i llenguatge musical.


Per a aquells/as que porteu les tasques al dia podeu relaxar-vos amb els jocs de Aprendo Música, Incredibox o les activitats del Món màgic de la Música. No heu d'enviar-me res aquesta setmana, encara que sabeu que sempre m'alegra tenir notícies vostres.


UNA ABRAÇADA!


SILVIA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

BENVINGUTS AL 8 DE MARÇ                       Cançó composta per tota la Comunitat Educativa del CEIP 8 de Març de València i gravada amb le...